Adžić: Četiri osobe saslušane zbog eksploatacije šljunka
Filip Adžić

"Čeka se stav tužilaštva"

Adžić: Četiri osobe saslušane zbog eksploatacije šljunka

Četiri osobe privedene su na saslušanje u Odjeljenje bezbjednosti Podgorica nakon što je policija danas dronovima i iz helikoptera nadgledala korito rijeke Morača u cilju suzbijanja nelegalne eksploatacije šljunka.

"Službenici Uprave policije su shodno planiranim aktivnostima na suzbijanju nelegalne eksploatacije šljunka u koritu rijeke Morače i drugih rijeka, realizovali više akcija koje su prvi put sprovodili mješoviti timovi policije (Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, Sektor za borbu protiv kriminala iz Odsjeka za borbu protiv korupcije, ekonomskog kriminala i sprovođenje finansijskih istraga i pripadnici Posebne jedinice policije), korišćeni su i službeni dronovi", saopštio je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić.

Tom prilikom su kako je naveo Adžić četiri lica dovedena u Odjeljenje bezbjednosti Podgorica i nakon uzetih izjava čeka se stav nadležnog tužilaštva

Kako je saopšteno, mješoviti timovi Uprave policije će u narednom periodu svakodnevno vršiti obilaske riječnih korita sa ciljem trajnog zaustavljanja nelegalne eksploatacije šljunka, a u radu će biti korišćeni službeni dronovi koji će izviđanjem umnogome doprinijeti lakšem detektovanju ovih nelegalnih radnji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.