Zbog smrti trinaestogodišnjaka Dan žalosti u Herceg Novom
Zastave na zgradi Opštine Herceg Novi, Foto: Opština Herceg Novi

Zbog smrti trinaestogodišnjaka Dan žalosti u Herceg Novom

"Zastave će biti na pola koplja na zgradi Opštine Herceg Novi, zgradama javnih ustanova i privrednih društava čiji je osnivač Opština Herceg Novi i objektima mjesnih zajednica", navodi se u saopštenju

U Herceg Novom je danas proglašen Dan žalosti zbog tragične smrti trinaestogodišnjeg N.V.

"Zastave će biti na pola koplja na zgradi Opštine Herceg Novi, zgradama javnih ustanova i privrednih društava čiji je osnivač Opština Herceg Novi i objektima mjesnih zajednica", navodi se u saopštenju Kabineta predsjednika Opštine.

Tijelo trinaestogodišnjaka je pronađeno u srijedu 25. januara nakon osmodnevne potrage. Njega je tokom nevremena 17. januara, sa lokacije ispod šetališta kod hotela "Plaža" u Herceg Novom, u more odnio veliki val.

Dodaje se da će i program lokalnog javnog emitera RTHN biti prilagođen Danu žalosti.

"Elektronski i drugi mediji, organizatori javnih programa i sadržaja dužni su da svoje programe i sadržaje prilagode Danu žalosti", ističe se u saopštenju.

"Za vrijeme Dana žalosti zabranjeno je emitovanje muzike, odnosno održavanje programa zabavnog sadržaja na javnim mjestima", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.