Đoković: Ne mogu da budem zadovoljniji svojim tenisom

Đoković: Ne mogu da budem zadovoljniji svojim tenisom

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da je zadovoljan svojom igrom u četvrtfinalu Australijan opena, kao i da njegov ubjedljiv rezultat u prva dva seta protiv Rusa Andreja Rubljova nije realan odraz meča jer je bilo mnogo tijesnih gemova.

"Ne mogu da budem zadovoljniji svojim tenisom. Volim da igram na ovom terenu, na najposebnijem turniru u mojoj karijeri. Nije bilo lako prilagoditi se vjetrovitim uslovima danas. Rezultat ne govori realnost ovog meča, bilo je mnogo tijesnih gemova. Andrej je sjajan igrač. Imao sam plan igre i uspio sam da ga ostvarim. Našao sam svoj najbolji tenis i prezadovoljan sam zbog toga", rekao je Đoković nakon meča.

Peti teniser svijeta Novak Đoković plasirao se danas u polufinale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u Melburnu savladao šestog igrača svijeta Andreja Rubljova sa 6:1, 6:2, 6:4.

Đoković je tako osigurao plasman u 44. grend slem polufinale, gdje će za protivnika imati 35. tenisera svijeta Amerikanca Tomija Pola.

"On neće imati šta da izgubi, prvi put je u grend slem polufinalu. Igra strašno dobro, posebno u poslednjih godinu i po dana", istakao je Đoković.

U prvom polufinalu se sastaju treći i 18. nosilac Grk Stefanos Cicipas i Rus Karen Hačanov.

Oba polufinala su na programu u petak.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.