Đoković u polufinalu Australijan opena
Foto: EPA-EFE

Đoković u polufinalu Australijan opena

Novak Đoković je 26. trijumfom u nizu na Rod Lejver Areni srušio Rusa Andreja Rubljova 6:1, 6:2, 6:4 i ovjerio mjesto u polufinalu.

Za prolaz dalje igraće u petak sa Amerikancem Tomijem Polom.

Bio je to Novakov 26. uzastopni trijumf na ovom turniru, oborio je sopstveni rekord i još jednom pokazao zašto je ovo njegov najuspješniji grend slem turnir.

Izjednačio je rekord Andre Agasija po broju vezanih pobjeda na Australijan openu i nastavio siguran hod ka desetoj titulu na prvom gren slemu u sezoni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.