Voda sa Mareze ispravna za piće
Ilustracija

Voda sa Mareze ispravna za piće

Voda sa izvorišta Mareza ispravna je za piće, saopšteno je iz podgoričkog Vodovoda.

“Voda sa vodoizvorišta Mareza je zdravstveno ispravna, odnosno svi parametri su u okviru dozvoljenih granica definisanih zakonskim propisima.  Prema posljednjim rezultatima analiza koji smo radili, mutnoća iz vode se povukla i imamo vrijednosti koje su ispod graničnih, tako da je voda sa česme bezbijedna za piće“, navode iz Vodovoda. 

Podsjetimo, obilne padavine na području Podgorice, izazvale su prethodnih dana povećanje nivoa vode na izvorištu Mareza i rezultati fizičko-hemijskih analiza vode sa izvorišta Mareza pokazuju blago povećanu mutnoću.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.