U Herceg Novom najopsežnija akcija u potrazi za nestalim dječakom, učestvuje 20 plovila i oko 100 spasilaca
Foto: Arhiva

U Herceg Novom najopsežnija akcija u potrazi za nestalim dječakom, učestvuje 20 plovila i oko 100 spasilaca

U potrazi za 13-ogodišnjim N.V. iz Herceg Novog kojeg je 17. januara uveče, kod hotela „Plaža“ povukao talas u more nastavlja se i danas, a planirana je najopsežnija akcija do sada u kojoj učestvuje 20 plovila i oko 100 spasilaca.

U potrazi su uključena polovila UPSUL, MVCG, Lučke kapetanije Kotor, Sektor granične policije Herceg Novog, Direktorata za ribarstvo, Porto Montenegra, Marine Lazure, Direktorata za zaštitu i spasavanje, Portonovi, UNA Tivat, Montefisha, Mamula Island Hotela, Golden Wavea, Nik- Nata.

Pored toga učestvuje i 16 ronilaca, RCUD Bijela, Vojska Crne Gore i Vatrogasci Kotor. Helikopter se očekuje u jutarnjim časovima.

U potrazi za dječakom učestvuje oko 100 spasilaca sa kopnenim snagama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.