Nišić: Crna Gora od države primjera postala problem međunarodnoj zajednici
Irma Nišić, Foto: SD

Nišić: Crna Gora od države primjera postala problem međunarodnoj zajednici

Informacija da se o Crnoj Gori raspravlja na sastanku Savjeta za spoljne poslove u Briselu, zajedno sa državama poput Avganistana, Venecuele ili Etiopije, koje su u dubokim krizama od kojih neke čak i u oružanim sukobima, veliki je poraz za našu državu i sve ono što smo postigli do 30. avgusta 2020. godine, saopštila je Irma Nišić direktorica Socijaldemokrata.

Ova informacija je poručuje istovremeno i najbolji pokazatelj dokle nas je i u kakvo stanje dovela Vlada Dritana Abazovića, pomognuta svojom prethodnicom, Vladom Zdravka Krivokapića.

“I dok se nelegitimni premijer pretvara da ne čuje poruke naših partnera iz EU, Crna Gora je iz dana u dan sve dalja od članstva, situacija je sve lošija i samo je pitanje dana kada će to i na formalan način biti ozvaničeno. Nakon toga, uslijediće brojne posljedice koje će sigurno osjetiti građanke i građani i koje će bitno uticati na njihov životni standard.
Davno smo prestao da vjerujemo da je neznanje ono čime se rukovode Dritan Abazović i njegova Vlada. Svakim danom smo sve sigurniji i više nema sumnje da se radi o ozbiljnoj namjeri i dobro osmišljenom planu da se od Crne Gore napravi država problem i nefunkcionalna država. To im nećemo dozvoliti i zato je neophodno da što prije skratimo mandat parlamentu i završimo jednom za sva vremena sa ovim haosom koji vuče Crnu Goru još dublje na dno“, poručila je Nišić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.