Milošević: Optimista sam, nadam se da zimska sezona nije izgubljena
Foto: Mediabiro

Milošević: Optimista sam, nadam se da zimska sezona nije izgubljena

“Ako su ova dva dana predznak za naredne mjesece, nadam se da sezona nije izgubljena i da će biti uspješna. Moram biti optimista. Juče smo prodali preko 850 ski-pasova, danas će ih, siguran sam, biti preko 1000“, izjavio je izvršni direktor Skijališta Crne Gore (SCG) Đuro Milošević, povodom velike posjete koju je Ski-centar Kolašin 1600 zabilježio danas.

Skijaši iz različitih zemalja i domaći ljubitelji snijega, imali su priliku da iskoriste žičare K8 i K7, koje su zajedno oposluživale osam staza.

Milošević se osvrnuo i na saobraćajne gužve koje su se formirale na putu do Ski-centra Kolašin 1600.

Skicentar1600

Foto: Mediabiro

“Kao što ste vidjeli, donji i gornji parkinzi bili su puni. Imajući u vidu da je za kratko vrijeme palo oko 70 cm snijega, put je očišćen dosta dobro. Mehanizacija Štrabaga prolazila je nekoliko puta, tokom noći će pravac još više biti proširen. Današnji nedostaci biće ispravljeni i nadam se da će gosti biti zadovoljni“, poručio je Milošević, a u ujedno i pozdravio odluku o produžetku školskog raspusta, navodeći da to predstavlja veliki plus i podsticaj za skijališta i zimsku sezonu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.