Zoran Roganović više nije selektor muške rukometne reprezentacije
Zoran Roganović

Zoran Roganović više nije selektor muške rukometne reprezentacije

Zoran Roganović nije više selektor muške rukometne reprezentacije Crne Gore. On je to saopštio nakon poraza od Slovenije (31:23) u posljednjem meču na Svjetskom prvenstvu.

"Nismo uspjeli da na samom kraju igramo kvalifikacije za Olimpijske igre. Ja sam sve uvjeravao da možemo do Pariza, nismo uspjeli i smatram da je ljudski da odem, meni je riječ važnija od svega. Sinoć sam obavijestio čelnike savze da više neću biti selektor, ugovor mi je istekao. Ostavljam dobru ekipu, fenomenalne igrače. Siguran sam da će Predsjednik Saveza Petar Kapisoda naći dobru zamjenu. Mislim da je to najispravnija odluka, pa se možda jednog dana vratim", kazao je Roganović za RTCG.

Kaže da se okreće obavezama u klubu.

"Mene već za koji dan čeka trening u klubu, pokušaću da se dodatno usavršavam i da budem bolji", kazao je Roganović.

Osvrnuo se i na meč sa Slovenijom.

"Donijeli smo odluku da igraju mladi igrači, nisam htio da mučim nosioce igre, treba da se vrate zdravi u svoje klubove. Ovo je veliko iskustvo za sve one koji su igrali danas", kazao je Roganović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.