SNP: Dušebrižnici neka se ne brinu, odlaganje neće štetiti obrazovno-vaspitnom procesu

SNP: Dušebrižnici neka se ne brinu, odlaganje neće štetiti obrazovno-vaspitnom procesu

Vjerovatno u nedostatku materijala za povratak svojih glasača, razočaranih u poteze koje vuku evo neko vrijeme, DPS sastavljači saopštenja, tj.Komisija za prosvjetu, kulturu i medije GO DPS-a”, se drznuše da optuže Vladu i ministra prosvjete da “žrtvuju djecu”, jer je raspust produžen za pet dana, zbog zimske sezone koja zbog vremenskih (ne)prilika ove godine kasni, saopšteno je iz Socijalističke narodne partije.

"Odluku Vlade donijetu za dobrobit države, DPS naziva skandaloznom i sramotnom zaboravljajući skandale koje je njihova vlast svojevremeno pravila cijeloj državi. Za sram ih je bespredmetno prozivati, jer oni ni dan danas ne znaju šta je sram. Jer da znaju, ćutali bi i ne bi se oglašavali ni ovim, ni nekim drugim povodom. Jer da znaju, ovoj bi vlasti bilo mnogo lakše da brine o državi koju su im prethodnici unazadili", naveli su u reagovanju iz SNPa.

Kako kažu, "propala DPS mašinerija" pokušava da na ovaj način uzbuni crnogorsku javnost iako su i sami svjesni činjenice da su prilike takve i da odlaganje početka drugog polugodišta za pet dana ne može i neće štetiti obrazovno-vaspitnom procesu.

Ministarstvo prosvjete je, podsjećaju, na zahtjev Vlade Crne Gore izašlo u susret  i produžilo djeci raspust za pet dana, računajući da će ti dani biti nadoknađeni kroz obrazovno-vaspitni program a sa druge strane pomoći Ministarstvu ekonomije i finansija da kroz produžetak zimske sezone, dopuni državnu kasu građana Crne Gore.
 
"Dakle, dušebrižnici neka se ne brinu. Ova vlast je sposobna da brine o državi i građanima na pravi način, bez skandala i brige da će osramotiti Crnu Goru. Svu sramotu smo skinuli 30. avgusta 2020. godine i idemo naprijed, u nove pobjede", zaključuju iz SNPa.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.