Vozilo počelo da tone, tragedija izbjegnuta , putnici isplivali nepovrijeđeni, vozač kažnjen
Sa mjesta nezgode

Vozilo počelo da tone, tragedija izbjegnuta , putnici isplivali nepovrijeđeni, vozač kažnjen

U mjestu Pričelje, jutros prije šest časova, umalo je došlo do nesreće kada se jedno vozilo u kome su bile dvije osobe zaglavilo u poplavljenom području i počelo da tone.

O događaju je obavještena policija, Hitna i Služba zaštite i spašavanja.

Kako je saopštila Uprava policije, službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su jutros oko 5.20 časova, nakon dobijenog poziva od Službe zaštite i spašavanja, izašli na lice mjesta zajedno sa tom službom i službom Hitne medicinske pomoći, radi pružanja asistencije prilikom ukazivanja pomoći licima čije je vozilo ostalo u vodi na saobraćajnici u Pričelju. 

"Na licu mjesta je ustanovljeno da je vozač M.M. (42) upravljao vozilom marke „Audi 03“ podgoričkih registarskih oznaka, u kojem se kao saputnik nalazila S.B. (30), te da se on kretao iz pravca Podgorice u pravcu Spuža, a da je dolaskom u mjesto Pričelje, uprkos postavljenim saobraćajnim znacima za zabranu kretanja, nastavio dalje kretanje, kojom prilikom se podigao nivo vode i onemogućio im dalje kretanje", kazali su iz policije.

Od oba lica su prikupljena obavještenja na ove okolnosti, a sa događajem je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u navedenom ne stiču elementi krivičnog djela. 

Vozaču M.M. je izdat prekršajni nalog za plaćanje novčane kazne zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima - saopštila je policija.

Apeluju na vozače da poštuju zakonske odredbe, a da strpljivom i opreznom vožnjom, prilagođenom meteo i ostalim uslovima na putu, kao i trenutnoj frekvenciji saobraćaja, doprinesu svojoj i bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.