Ibrahimović: Promptno reagovati odmah nakon smirivanja meteorološke situacije

Ibrahimović: Promptno reagovati odmah nakon smirivanja meteorološke situacije

Ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović obišao lokalitete na državnim putevima koji su usljed vremenskih nepogoda pretrpjeli oštećenja, ističući da će biti potrebno vrlo brzo djelovati pružanjem urgentne pomoći sa nivoa Vlade kako bi se što prije normalizovalo stanje.

On je obišao putni pravac Kolašin-Mateševo, Mojkovac-Bijelo Polje i Berane-Rožaje kako bi se na licu mjesta uvjerio sa stanjem na putnoj infrastrukturi i stepenom oštećenja nastalih usljed vremenskih nepogoda. 

"Stanje na infrastrukturi nakon ekstremnih meteoroloških prilika je zabrinjavajuće a štete velike. Biće potrebno promptno reagovati odmah nakon smirivanja meteorološke situacije kako bi se izvršila sanacija oštećenja i normalizovalo odvijanje saobraćaja. Bujični potoci i ektremno visoki vodostaji nanijeli su velike štete i na lokalnoj infrastrukturi koje lokalne uprave neće moći same da saniraju pa će biti potrebno veoma brzo djelovati pružanjem urgentne pomoći sa nivoa Vlade kako bi se što prije normalizovalo aktuelno stanje", izjavio je ministar nakon obilaska putnih pravaca, prenosi Rtcg.

Ibrahimović je zadovoljan reakcijom nadležnih službi i građana I pozvao je zaposlene u službama za održavanje puteva i sve građane na oprez prilikom intervenisanja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.