Tokom saslušanja iskočio kroz prozor, teško povrijeđen

Tokom saslušanja iskočio kroz prozor, teško povrijeđen

Muškarac iz Podgorice povrijeđen je nakon što je iskočio kroz prozor Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, tokom saslušanja zbog teških krađa, saopšteno je Portalu Pobjeda nezvanično iz Uprave policije (UP).

Kako saznaje Pobjeda, incident se dogodio juče.

Prema nezvaničnim saznanjima Pobjede, muškarac je pao na automobil parkiran ispred zgrade i zadobio teške povrede.

Iz Uprave policije su naveli da su o tom događaju službenici podgoričke policije upoznali službenike Odjeljenja za unutrašnju kontrolu policije:

"Radi preduzimanja aktivnosti iz njihovih nadležnosti. Sa događajem je upoznat i viši državni tužilac koji je rukovodio uviđajem i dalje preduzetim radnjama policije", kazali su UP.

Više državno tužilaštvo (VDT) utvrđuje da li je riječ o pokušaju samoubistva.

Pobjeda

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.