Vojinović: Nadoknaditi svaki izgubljeni čas

Vojinović: Nadoknaditi svaki izgubljeni čas

Ministar prosvjete Miomir Vojinović kazao je da je podržao predlog za produženje zimskog raspusta za pet dana na današnjoj sjednici Vlade. "Mi smo već izmijenili školski kalendar, i siguran sam da nastavni proces neće trpjeti, da ćemo da nadoknadimo svaki čas".

Pozvao je roditelje na razumijevanje.

"Siguran sam da nastava neće trpjeti, i bićemo spremni da organizujemo i dodatne časove ukoliko bude bilo potrebe", kazao je Vojinović. 

On je saopštio da se nastava u prvom polugodištu odvijala neometano, uprkos dojavama o bombama, te da je sve nadomješteno online časovima.

Kako kaže procjena resornih ministara je da je u ovom momentu produžetak zimske sezone finansijski dobro za našu državu. 

"Nemam razloga da ne vjerujem resornim ministrima. Cifre će pokazati da li je to opravdano", saopštio je Vojinović.

Kristina Mihailović iz Udruženja Roditelji, ministru je kazala da se sa ovom odlukom Vlade roditelji ne slažu.

Podsjećamo,  Vlada Crne Gore donijela je odluku da se početak drugog polugođa odloži za još nedelju dana.

Prenosi RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.