Bijelo Polje: Zatvoren put ka Pripčićima, nivo vode dostigao svoj maksimum

Bijelo Polje: Zatvoren put ka Pripčićima, nivo vode dostigao svoj maksimum

Put koji vodi prema Pripčićima, naselju u Bijelom Polju, zatvoren je večeras odlukom Opštinskog tima zaštite i spašavanja do daljeg, nakon što je nivo vode dostigao svoj maksimum.

Ova odluka je donešena nakon što su nadležne službe Opštine i Uprave policije utvrdile da bi odvijanje saobraćaja na ovoj dionici predstavljalo veliku opasnost po vozače i pješake, saopšteno je.

Opštinski tim za zaštitu i spašavanje poziva mještane na strpljenje i podsjeća da u slučaju hitnosti kontaktiraju OKC na broj 112 kako bi se organizovao transport lica.

Opštinske službe će uraditi sve kako bi se do sjutra ovaj putni pravac obezbijedio za bezbjedno odvijanje saobraćaja - poručuju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.