Saobraćaj na magistralnom putu Bijelo Polje -Mojkovac jednom trakom
Foto: Screenshot

Saobraćaj na magistralnom putu Bijelo Polje -Mojkovac jednom trakom

Obilne količine padavine napravile su brojne probleme širom Crne Gore.

U Bijelom Polju kritični nivo dostigle su gotovo sve rijeke najugoženija su područja u donjem toku Lima i rijeke Bistrice.

Regionalni put Slijepač Most-Tomaševo-Pavino Polje-Kovren-Pljevlja od jutros je u prekidu. Voda iz rijeke Ljuboviđe se izlila na put i stvorila probleme učesnicima u saobraćaju.

Opština Plav je angažovala mehanizaciju na terenu i brojne ekipe čine sve da pomognu u zaštiti od elementarnih nepogoda. Kako se navodi na Fejsbuk stranici "RTV Glas Plava" angažovano je dodatno ljudstvo i mehanizacija, u pomoć su pritekli i građani.

Saobraćaj na magistralnom putu Bijelo Polje -Mojkovac u mjestu Mijatovo kolo je bio u prekidu zbog odrona. Putarske službe rade na raščišćavanju terena i saobraćaj je uspostavljen jednom trakom.

Obilne padavine koje su pogodile kolašinsku opštinu izazvale su poplave i klizišta u selima Međuriječje, Đuđevina i Vrujci. Ugrožena su i domaćinstva.

djudjevina111455x900Foto: Služba zaštite i spašavanja Kolašin

U Opštini Mojkovac nevrijeme je izazvalo probleme u više sela.

Voda je uništila nekoliko infrastrukturnih objekata, prenosi Rtcg.

Kritično je i u Beranama i Bijelo Polju, gdje se izlila rijeka Lim.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.