Napadnut Siniša Bjeković, osumnjičeni uhapšen
Siniša Bjeković

Napadnut Siniša Bjeković, osumnjičeni uhapšen

Zaštitnik ljudskih prava i sloboda Siniša Bjeković napadnut je danas u svojoj kancelariji. Pripadnici podgoričke policije lišili su slobode P.T. (50) zbog napada na Bjekovića. U pitanju je službenik u kancelariji Zaštitnika ljudskih prava i sloboda. Bjeković je za Portal RTCG potvrdio da je napadnut, ističući da težih posljedica nema, i da nema razloga za zabrinutost.

Kako je kazao Bjeković portalu RTCG-a, svakako da nije prijatno nakon svega ali on, kako ističe, sa napadačem nema nikakav lični odnos. 

"Težih povreda nemam, a policija će, vjerujem, dalje preduzeti sve mjere i radnje", rekao je Bjeković. 

Oglasila se i policija. 

"Pripadnici podgoričke policije preduzeli su aktivnosti iz svoje nadležnosti i lišili slobode P.T. (50). Njemu se na teret stavlja krivično djelo ugrožavanje sigurnosti koje je izvršio na štetu Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore Siniše Bjekovića. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost", saopštila je policija. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.