Oluja nanijela velike probleme Bijelom Polju: Službe zaštite i spašavanja noć proveli na terenu
Foto: Bijelo Polje online

Oluja nanijela velike probleme Bijelom Polju: Službe zaštite i spašavanja noć proveli na terenu

Veliko nevrijeme koje je zahvatilo Crnu Goru izazvalo je dosta problema na području opštine Bijelo Polje pa su komunalne službe i zaštite i spašavanja bile čitavu noć u pripravnosti i intervenisali na brojnim mjestima.

Prema riječima sekretara Sekretarijata za stambeno komunalne poslove i saobraćaj Duška Ružića nevrijeme je najviše problema pravilo na putnoj infrastrukturi, posebno na seoskom području ali je bilo i intervencija na mjestima gdje je postojala opasnost od poplava.

Jutros su mašine poslate na nekoliko lokacija u Lješnici, Rakonjama, Kruševu i zaobilaznici.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.