Krapović: Martinović prošao pravnu golgotu, na sceni bila definicija zloupotreba tužilačke funkcije
Dragan Krapović

"Bivši SDT je leglo kriminala"

Krapović: Martinović prošao pravnu golgotu, na sceni bila definicija zloupotreba tužilačke funkcije

Slučaj novinara Jova Martinovića je definicija pravnog progona i zloupotrebe tužilačke funkcije. Tako nešto je moglo da se desi jedino u nekada zarobljenoj Crnoj Gori, a i sam sam se našao na dirigovanom udaru Specijalnog policijskog odeljenja i SDT-a i to kao potpredsjednik opozicione partije u sred izborne kampanje 2020. godine, zbog odbrane Ustava Crne Gore, demokratije i izborne volje gradjana Budve, kazao je Dragan Krapović, potpredsjednik i poslanik Demokrata u Skupštini Crne Gore!

"Nisam prošao dugotrajni pritvor kao Martinović, te mogu samo da zamislim koliko se ponosno Jovo danas osjeća nakon golgote koju je prošao i zato želim javno da mu čestitam na oslobađajućoj presudi. Bivši SDT je kriminalno leglo. Zato su danas neki tužioci u Spužu, a neki će tek biti, zajedno sa kolegama iz policije koji su služili kriminalnim klanovima i bivšem režimu. Ako to ne bude epilog cijele te sramne priče, ne bilo nas, ne zbog revanša ili osvete, već da se ovakve sramne epizode više nikada ne bi ponovile u Crnoj Gori!", poručio je Krapović.

Apelovao je na državne organe koji sada rade po Ustavu i zakonu, da slučajeve progona novinara i svih drugih, dovedu do valjanog pravosudnog i institucionalnog epiloga.

"Poštovani građani, budite spokojni, vrijeme partijskih tužilaca, pitomaca krimilanih klanova okićenih stanovima je prošlo i neće se vratiti. Toliko Crnoj Gori moramo garantovati!", zaključio je Krapović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.