Mašković: Partije koje su podržale Kovačevića da se izjasne jesu li za njegovu smjenu
Miloš Mašković, Foto: Socijaldemokrate

Mašković: Partije koje su podržale Kovačevića da se izjasne jesu li za njegovu smjenu

Član Izvršnog odbora Socijaldemokrata Miloš Mašković gostujući u jutarnjem programu TVe poručio je da je ponašanje predsjednika Opštine Nikšić na proslavi Pravoslavne Nove godine razlog više da bude smijenjen sa te funkcije.

"Mislim da bi svi trebali da se suzdržimo ponašanja koji dijele naše društvo. Ponašanje Kovačevića u najmanju ruku je nedolično. Nadležno tužilaštvo trebalo bi da provjeri da li u njegovom ponašanju ima posla za njih. Sa druge strane, ovakvo ponašanje samo je razlog više da Kovačević više ne bude na čelu opštine Nikšić", kazao je Mašković.

Mašković je kazao i da očekuje da će one partije, koje se barem deklarativno zalažu za evropske i evroatlanske vrijednosti glasati za smjenu predsjednika Opštine Nikšić.

"Smjena Kovačevića bi trebala da posluži kao primjer svima ostalima kako će proći u slučaju da se budu ponašali na način koji nije dostojan neke javne funkcije. Mislim da bi partije koje se barem deklarativno zalažu za evropski i evroatlanski put Crne Gore trebale da se izjasne na način što će podržati smjenu Kovačevića i na taj način pokazati koje vrijednosti zaista baštine" zaključio je Mašković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.