Knežević: Neću biti u politici ako DF posle izbora ne bude dio vlasti
Milan Knežević

"Ako ne dođe do dogovora uz svo uvažavanje Lekića imaćemo svoje kandidate jer ne želimo više da ulazimo u eksperimente"

Knežević: Neću biti u politici ako DF posle izbora ne bude dio vlasti

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević saopštio je sinoć gostujući u emisiji "Slobodna zona" na TV Prva da više neće biti u politici ako poslije parlamentarnih izbora DF ne bude dio vlasti.

"Ne zato što ja želim da budem u vlasti, već zato što neću da dozvolim da niko ponižava Srbe u Crnoj Gori, da nas getoiziraju, da nas predstavljaju nekim krezubim, zaostalim iz 17. vijeka koji nikada ne mogu da budu u vladi. Spremni smo da ne dovodimo u pitanje ni međunarodno preuzete obaveze, ni evropske integracije ali bogami nismo spremni da zbog fotelje izdamo obraz i da poližemo sve ono što smo saopštavali", rekao je Knežević.

On je rekao i da će za predstojeće predsjedničke i parlamentarne izbore imati kandidate iz redova DF-a.

"Nosilac liste na parlamentarnim izborima će biti iz DF-a, uz svo uvažavanje Lekića. Ako ne dođe do dogovora, mi ćemo imati naše kandidate, jer ne želimo više da ulazimo u eksperimente", naglasio je Knežević

On je rekao i da će ukoliko budu imali većinu u novoj vladi povući odluku o priznanju Kosova.

"Ako budemo imali mi većinu u toj vladi, bez Dritana Abazovića i ostalih koji nas budu uslovljavali, mi ćemo da povučemo odluku o priznanju Kosova, pa crknite, puknite, neka se svi na vrh glave popere", poručio je Knežević.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.