Prva pobjeda crnogorskih rukometaša, savladali Iran
Foto: IHF

Prva pobjeda crnogorskih rukometaša, savladali Iran

Rukometaši Crne Gore upisali su prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj i Poljskoj, savladali Iran (34:31) i izvjesno obezbijedili plasman u glavnu rundu, u koju će prenijeti dva boda.

Najefikasniji u crnogorskoj selekciji bio je Miloš Vujović sa deset, dok je gol manje dodao Branko Vujović, koji je proglašen za igrača utakmice.

U iranskoj selekciji najbolji je bio Mohamadrez Oraei sa sedam, dok je gol manje postigao Poja Noruzinežad.

Crnogorski reprezentativac Branko Vujović kazao je da nije bilo lako slomiti otpor Irana, ali da je najvažnija pobjeda.

On je istakao da je ekipa uvijek ispred pojedinca, te da u našoj selekcije uvijek neko drugi napravi razliku i donese trijumf.

On je večeras u pobjedi protiv Irana postigao devet golova.

"Uvijek stavljam učinak ekipe ispred sebe. Svi su igrali za mene, otvarali su mi situacije, a Simić je opet dobro branio. Kod Irana se poznaje Vujin rad, nije nam bilo lako, ali pokazali smo karakter, nadam se ćemo salviti i protiv Čilea", kazao je naš desni bek za RTCG.

Selektor Zoran Roganović bio je zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

"Zadovoljan sam i čestitao bih momcima , odigrali smo dobro, ali ova ekipa ima rezervu. Pobjeda nije dolazila u pitanje. Kontrolisali smo dešavanja na parketu", kazao je naš selektor.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.