Preminula Lisa Mari Prisli, ćerka legendarnog Elvisa Prislija
Lisa Mari Prisli

U 54. godini

Preminula Lisa Mari Prisli, ćerka legendarnog Elvisa Prislija

Liza Mari Prisli (54), jedina ćerka Elvisa Prislija, umrla je u 54. godini posle srčanog udara koji je doživjela, saopštila je njena majka, Prisila Prisli.

“Teškog srca moram da podijelim razarajuće vijesti, da nas je napustila moja divna ćerka Liza Mari“, rekla je Prisila.

Liza Mari je ranije hitno prebačena u bolnicu nakon što je doživjela "potpuni srčani zastoj". Nekoliko sati se nalazila u vještačkoj komi i u teškom stanju.

Podsjetimo, Liza Mari, ćerka Elvisa i Prisile Prisli, bila je na dodjeli Zlatnih globusa u utorak uveče na Beverli Hilsu. Ona i njena majka su prisutne da vide Ostina Batlera kako osvaja Globus za svoj portret kralja rokenrola u filmu “Elvis“. Ova 54-godišnja pjevačica i tekstopisac ima četvoro djece, uključujući glumicu Rajli Kio.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.