Zbog krađa u Baru krivično će odgovarati tri maloljetne osobe
Ilustracija

Zbog krađa u Baru krivično će odgovarati tri maloljetne osobe

Pripadnici Uprave policije su u Baru, zbog sumnje da su izvršili krivična djela krađa na štetu tri osobe, podnijeli krivične prijave, odnosno obavještenje tužiocu, protiv tri maloljetna lica starosti 16, 15 i 13 godina.

Dva maloljetna lica su, kako se sumnja, 17. decembra 2022. godine oko 15.00 časova na parking prostoru u blizini jednog hotela, iz vozila otuđili novac u iznosu od oko 700 eura i jedan mobilni telefon.

Takođe, sumnja da se da su još jednu krađu izvršili 22. decembra oko 19.30 časova kada su iz parkiranog vozila ispred jednog marketa otuđili novac u iznosu od oko 300 eura.

"Osim toga, nakon preduzetih mjera i radnji iz svoje nadležnosti, pripadnici barske policije su podnijeli krivičnu prijavu protiv još jednog maloljetnog lica starog 15 godina koji je, kako se sumnja, otuđio električni motocikl koji je se nalazio na parking prostoru u blizini jedne plaže u Sutomoru", saopšteno je iz UP-a.

Sa događajima je upoznat nadležni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru po čijem su nalogu protiv maloljetnika podnijete krivične prijave.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.