Vučurović: Montenegrinski šovinizam, kaljuga, bulumenta, olinjali analitičari...

Poslanik DF i NSDa o poraženima 30. avgusta

Vučurović: Montenegrinski šovinizam, kaljuga, bulumenta, olinjali analitičari...

Prema riječima narodng poslanika Jovana Vučurovića bulumenta i olinjali analitičari su oni koji kritikuju posjetu crnogorskih ministara Banjaluci a gradonačelnika Beogradu. Ona polovina poražena 30. avgusta su, kako navodi Vučurović, "kaljuga zbrkana od šovinizma i kriminala".

Očajnički napadi na naše gradonačelnike, predsjednike skupština opština i predstavnike DF i NSD koji su prisustvovali Danu Republike Srpske, poslednji su trzaji montenegrinskog šovinizma i ekstremizma, ocijenio je poslanik Demokratskog fronta i Nove srpske demokratije Jovan Vučurović.

"Kada poznate srbomrsce i montenegrine iz političkih organizacija, dijela medija i NVO sektora ovoliko nervira i dovodi do bijesa odlazak predstavnika srpskog naroda u Srbiju i Republiku Srpsku, onda je i to jasan signal da je to ispravna politika i da te aktivnosti samo treba intenzivirati i pojačati. Prosto je - sve što dovodi do ludila ostrašćenu antisrpsku bulumentu, dobro je za srpski narod, jer ne daj Bože da nas takvi hvale", kaže Vučurović.

Sa druge strane, ne treba se, nastavlja on, ni previše obazirati na ovaj urnebesni orkestar koji pokušava da se naštimuje na tonu šovinizma i antisrpstva.

"Zašto bi nas uopšte interesovalo šta o našim aktivnostima i potezima misle pristalice fasisticke ideologije Sekule Drljevića i njihova zajapurena medijska i NVO pratnja, od olinjalih analitičara do lažnih nezavisnih medija. Ne treba da nas interesuje šta o interesima i potezima srpskog naroda i njegovih predstavnika misle Milo Đukanović, Ervin Ibrahimović i njihova medijska podrška", navodi Vučurović i dodaje:

"Takve smo porazili 30. avgusta, kada su, takođe, krenuli na našu suštinu i identitet, pa neće biti problema da ih ponovo porazimo, ovaj put da se nikad više ne oporave, da ode u zaborav ta kaljuga zbrkana od šovinizma i kriminala. Naš narod prepoznaje trenutak kad treba da bude ujedinjen i kada treba složno da odgovori na neprijateljske aktivnosti, i u tome je, između ostalog, naša veličina.  U konačnom, kao Srbi iz CG želimo da imamo najbliže odnose sa drugim Srbima i tako ce biti i ubuduće, a ni druge ne kritikujemo kada se povezuju sa svojim sunarodnicima jer je to normalno i demokratski.
Što se tiče naših gradonačelnika, oni rade veliki posao i za svoje opštine i za CG, podižu na noge i oporavljaju ono što je decenijama uništavao i pljačkao Milo Đukanović i DPS i to je takođe jedan od razloga ove stupidne kampanje", zaključio je Vučurović.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.