Crnogorski pokret:  Gradonačelnici pokazali koliko „čovjek“ može nisko da padne

Crnogorski pokret: Gradonačelnici pokazali koliko „čovjek“ može nisko da padne

Nijesu slučajno rekli naši stari da niko sebe ne može nagrditi kao sam čovjek sebe, ocjenjuju iz Crnogorskog pokreta.

Na nekakvoj "Trećoj sednici Odbora za dijasporu i Srbe u regionu", održanoj 13. decembra prošle godine u Beogradu, šest državnih funkcionera Crne Gore, predsjednika opština u Crnoj Gori, pokazali su koliko „čovjek“ može, kako kažu, nisko da padne i da se, da još bude gore, osjeća ponosnim time.

"Takvim svojim mizernim poltronisanjem i ponižavanjem, dodatno su pokazali da politički predstavnici Srba u Crnoj Gori najbolje komuniciraju sa ljotićevskim političkim nasljednicima  u Srbiji, što predsedavajuća tog skupa jeste, a koje čak i u Srbiji većinski smatraju ekstremnim srpskim, desničarskim nacionalistima, pa čak i fašistima. Niko sa mrvicom dostojanstva, uključujući i one prema kojima su se udvorički ponašali, gledajući ih i slušajući ih ne može osjećati ništa drugo do – prezir i gađenje!", saopštio je Crnogorski pokret.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.