Abazović sa ambasadorima Kvinte i EU,
Abazović

Abazović sa ambasadorima Kvinte i EU, "apel svim poslanicima da izbor sudija Ustavnog suda konačno privedemo kraju"

Vlada Crne Gore upućuje apel svim političkim subjektima da pokažu zrelost i odgovornost prilikom izbora sudija Uustavnog suda, naveo je predsjednik Vlade Dritan Abazović u objavi na Tviteru, nakon sastanka sa ambasadorima Kvinte i Evropske unije u Crnoj Gori.

"Sadržajan i otvoren razgovor sa ambasadorima Kvinte i Evropske unije", navodi se u objavi Abazovića na Tviteru.

Poručeno je da Crna Gora više nema vremena da čeka.

"Potrebna joj je stabilnost, predvidljivost, ekonomski napredak i evropska budućnost", navodi se u Tviter objavi.

Abazović je na sjednici Vlade kazao da je prioritet svih prioriteta kompletiranje Ustavnog suda.

“U ime Vlade šaljem javni apel svim poslanicima da izbor sudija Ustavnog suda konačno privedemo kraju”, naveo je Abazović, prenosi Rtcg.

Podsjetio je da se na ovi konkurs prijavilo 25 kandidata za sudije Ustavnog suda.

“Mislim da svi treba da budemo svjesni političkog momenta i da se ovaj proces nekako realizuje na način na koji je trebalo i ranije”, naveo je Abazović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.