Gusinjanin osumnjičen za ubistvo studentkinje u Beogradu, sumnja se da se nalazi u CG
Ilustracija

Gusinjanin osumnjičen za ubistvo studentkinje u Beogradu, sumnja se da se nalazi u CG

Za ubistvo studentkinje I.K. (26) na Zvezdari osumnjičen je J.R. iz Gusinja za kojeg se pretpostavlja da je sa njom bio u emotivnoj vezi. Policija sa njim nije obavila ni informativni razgovor u svojstvu građanina jer je odmah nakon ubistva napustio Srbiju, a sumnja se da se trenutno nalazi u Crnoj Gori, prenosi Fokus pres.

Dan prije ubistva J. G. i žrtva su bili zajedno u jednom kafiću, a on je kobnog dana bio sa njom u stanu, piše Fokus.press. 

Njegovi DNK tragovi su pronađeni u domu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da je J.G, koji je inače iz Crne Gore, ubica. Osumnjičeni mladić dopratio je kobne večeri Ivanu kući, a nakon toga je počeo da davi djevojku tako što joj je jednom rukom začepio nos, a drugom rukom poklopio usta.

J.R. je na svom profilu na društvenim mrežama, vjerovatno kako bi otklonio sumnju, nakon ubistva oprostio od I.K. i objavljivao zajedničke fotografije.

I.K i J.R. su se, navodno, upoznali prošle godine tokom jednog planinarenja.

Tijelo ubijene studentkinje, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da borila sa ubicom.

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo istragu protiv NN lica zbog sumnje da je I.K. ugušena davljenjem.

Tokom saslušanja njeni najbliži su izjavili da nije primala prijetnje. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.