Prijatelj oca Brajana Volša:Nije bio od povjerenja

Prijatelj oca Brajana Volša:Nije bio od povjerenja

Prijatelj oca Brajana Volša, optuženog da je doveo u zabludu istragu o nestanku njegove žene, Amerikanke srpskog porijekla Ane Volš, izjavio je da Brajan ima istoriju manipulativnog ponašanja.

„Nije bio od povjerenja. Radio je neke stvari koje su bile sramotne i užasne nekome do koga mu je zaista stalo“, rekao je sagovornik WBZ koji je želio da ostane anoniman.

Prijatelj kaže da Brajan, tokom odrastanja, nije bio kao drugi mladi ljudi.

„Uvijek je bio obučen u Armani kada je imao 13 godina. On je želio samo najbolje stvari u životu“, rekao je on.

Sagovornik ovog američkog medija tvrdi da su se Brajan i njegov otac Tomas Volš posvađali nakon što je ukrao novac od Tomasa. Sudski dokumenti takođe pominju navodnu krađu.

Brajanov rođak Endru Volš je u izjavi pod zakletvom, u vezi sa ostavinskom raspravom o imovini Tomasa Volša, naveo da je Brajan uzeo skoro milion dolara od oca.

Tomas Volš, bivši načelnik neurologije u jednoj bolnici, umro je 2018. Prema sudskim dokumentima, Tomas je Brajana isključio iz testamenta.

Brajan je optužen da je uništio testament, postavio sebe za ličnog zastupnika očeve imovine i podigao „više od sto hiljada dolara sa bankovnih računa na ime Tomasa Volša“, navodi se u sudskim dokumentima.

N1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.