Kovačević: Oni koji kritikuju imaju iste namjere kao oni koji su pokušali da ubiju srpskog dječaka na Kosovu
Marko Kovačević

Kovačević: Oni koji kritikuju imaju iste namjere kao oni koji su pokušali da ubiju srpskog dječaka na Kosovu

Reakcija na vijest staru skoro mjesec dana, koju pri tom niko nije krio, ukazuje na jasno djelovanje onih koji žele da ljude u Crnoj Gori diskriminišu po osnovu nacionalne pripadnosti srpskom narodu, kazao je predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević (DF).

”Razgovarali smo na sjednici Odbora za dijasporu i Srbe u regionu o položaju Srba u Crnoj Gori. Vjerovatno smo o tom položaju trebali da razgovaramo sa Kinezima u Pekingu. Oni koji to kritikuju na ove ogavne načine kakve smo vidjeli danas imaju istu svijest i namjere kao i oni koji su pokušali da ubiju srpskog dječaka na Kosovu i Metohiji za Božić”, kazao je Kovačević.

Poručuje da eho tih metaka jesu ove reakcije koje imamo danas na učešće na sjednici pomenutog odbora.

”Mi hoćemo da sarađujemo sa našim sunarodnicima u Srbiji i sa Srbijom i hoćemo da svi mi zajedno u Crnoj Gori živimo bolje ne ugrožavajući nikoga. Zato apelujem da ova hajka i ovaj progon po nacionalnoj osnovi kojem žele da nas izlože prestane odmah”, naveo je Kovačević na svom Facebook profilu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.