Bojović: Lokalni funkcioneri iz  velikosrpskih stranaka u Crnoj Gori okupili su se u Beogradu da potvrde lojalnost Vučićevom režimu
Rade Bojović, Foto: Dan

"Vazda spremni da budu tuđa metla i lopata"

Bojović: Lokalni funkcioneri iz velikosrpskih stranaka u Crnoj Gori okupili su se u Beogradu da potvrde lojalnost Vučićevom režimu

Lokalni funkcioneri iz velikosrpskih stranaka u Crnoj Gori okupili su se u Beogradu da potvrde lojalnost Vučićevom režimu - ocijenio je programski koordinator Građanske inicijative "21. maj" Rade Bojović komentarišući prisustvo šest predsjednika crnogorskih opština na Odboru za dijasporu srpskog parlamenta, na kom se razgovaralo o položaju i perspektivi Srba u Crnoj Gori.

"Glumeći srpsku dijasporu u Crnoj Gori zajedno su uskliknuli da su vazda spremni da budu tuđa metla i lopata", naveo je Bojović na Tviteru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.