Saveznici Bakingemske palate: Harijevi napadi uticali na zdravlje Elizabete II
Princ Hari

Saveznici Bakingemske palate: Harijevi napadi uticali na zdravlje Elizabete II

Saveznici britanske kraljevske porodice saopštili su da su netačne tvrdnje princa Harija u novim memoarima u kojima je monarhiju prikazao kao hladnu instituciju koja ga nije podržavala, prenosi Beta.

Bakingemska palata nije zvanično komentarisala memoare, međutim britanski mediji vrve od citata neimenovanih insajdera u kraljevskoj porodici“ koji pobijaju Harijeve optužbe.

Izvor koji je želio da ostane anoniman izjavio je da su javni napadi princa Harija na kraljevsku porodicu uticali“ na zdravlje kraljice Elizabete Druge, koja je umrla u septembru.

Harijeva knjiga Spare“ je posljednja u nizu javnih optužbi princa i njegove supruge Megan otkako su napustili kraljevski život i preselili se u Kaliforniju 2020. godine.

Par navodi da su mediji rasistički tretirali Megan i da na to palata nije reagovala.

Zatim je objavljen njihov intervju sa Oprom Vinfri i šestodjelni dokumentarni film Netfliksa prošlog mjeseca.

Hari nije prvi britanski kraljevski član koji je objavio porodične tajne, oba njegova roditelja su koristila medije dok se njihov brak raspadao.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.