Berancu zadržavanje do 72 sata zbog saobraćajne nesreće u tunelu Lokve
Foto: Radio televizija Rožaje

Berancu zadržavanje do 72 sata zbog saobraćajne nesreće u tunelu Lokve

Povodom saobraćajne nezgode koja se 5. januara oko 18.25 časova dogodila u tunelu Lokve, državni tužilac iz Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama Marko Bojović saslušao osumnjičenog A.C. iz Berana, nakon čega mu je odredio zadržavanje u trajanju do 72 časa zbog sumnje da je izvršio krivično djelo – teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, saopšteno je iz Osnovnog državnig tužilaštva u Beranama.

“Povodom saobraćajne nezgode koja se 5. januara 2023. godine oko 18.25 časova dogodila na magistralnom putu Rožaje-Berane, u tunelu Lokve, opština Berane, a u kojoj je smrtno stradao S.K. iz Rožaja, dok je teške tjelesne povrede zadobio A.C iz Berana, državni tužilac iz Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama Marko Bojović je saslušao osumnjičenog A.C. iz Berana, nakon čega mu je odredio zadržavanje u trajanju do 72 časa”, navodi se u saopštenju.

Osumnjičenom A.C. je, kako se navodi, određeno zadržavanje zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo-teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.