Optuženi narko diler sa crnogorske potjernice uhapšen u Albaniji
Ilustracija

Optuženi narko diler sa crnogorske potjernice uhapšen u Albaniji

Albanska policija uhapsila je 43-godišnjeg Pajtima Šitija, kojeg je tražilo ne samo albansko pravosuđe, već i Crna Gora, zbog šverca droge. Kako prenose albanski mediji, Šiti je optužen i osuđen u odsustvu u periodu 2017. do 2021 za trgovinu drogom.

Uhapšen je prije nekoliko dana tokom akcije u Beratu i mora da odsluži preko sedam godina zatvora u Albaniji, a takođe ga traže crnogorske vlasti.

Od 2017. do 2021. godine 43-godišnjak je tri puta osuđivan i optužen, u Albaniji i Crnoj Gori, za krivična djela povezana sa švercom droge.

Zasad nema detalja koje se konkretno optužbe Šitiju stavljaju na teret u Crnoj Gori.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.