Zvijezda serije “Stranger Things“ otkrila da je gej
Foto: Screenshot

Zvijezda serije “Stranger Things“ otkrila da je gej

Noa Šnep, koji glumi Vila Bajersa u Netfliksovoj hit seriji "Stranger Things", otkrio je da je gej.

Osamnaestogodišnji američki glumac je na Tik Toku objavio video sanimak sa pisanom porukom: “Kada sam prijateljima i porodici konačno rekao da sam gej, nakon što sam 18 godina proveo uplašen ‘u ormaru’, sve što su rekli bilo je ‘znamo’.“

“Izgleda da sam sličniji Vilu nego što sam mislio“, napisao je mladi glumac u opisu videa.

Obožavaoci serije “Stranger Things“ godinama su spekulisali o seksualnosti Vila Bajersa, lika kog u seriji tumači Šnep.

Iako se u nekoliko epizoda treće i četvrte sezone naslućuje da bi Vil mogao biti gej, njegova seksualna orijentacija u samoj seriji još uvek nije eksplicitno otkrivena.

Šnep je ipak u jednom intervjuu, posle emitovanja četvrte sezone, izjavio da je Vil definitivno gej i da je zaljubljen u svog najboljeg druga Majka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.