Šaranović: Nastavlja se najprimitivnija opstrukcija predaje vlasti u istoriji crnogorske politike
Šaranović

Šaranović: Nastavlja se najprimitivnija opstrukcija predaje vlasti u istoriji crnogorske politike

Najprimitivnija opstrukcija predaje vlasti u istoriji crnogorske politike se nastavlja. Sada svoju ulogu u ovom antidemokratskom i antievropskom postupanju odrađuje predsjednik DPS-a, vraćajući Zakon na ponovno glasanje kako bi još par nedelja sačuvao fotelju Ivana Vukovića, saopštio je Danilo Šaranović, poslanik Demokrata u Skupštini Crne Gore.

Očekuje da 41 poslanik koji su izglasali izmjene i dopune Zakona o lokalnoj samoupravi hitno sazovu sjednicu na kojoj će  ponovo izglasati Zakon i omogućiti da se ispoštuje izborna volja građana.

"Kao jedan od predlagača amandmana na Zakon, uputiću inicijativu za sazivanje vanredne sjednice kolegama poslanicima koji su izglasali pomenuti Zakon.Naravno, očekujem da i kolega Milatović, kao naš koalicioni partner, javno saopšti da li podržava navedeni način razrješenja višemjesečne uzurpacije vlasti u Podgorici od strane DPS-a.", naveo je Šaranović.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.