Tri osobe uhapšene zbog incidenta na
Foto: N1

Tri osobe uhapšene zbog incidenta na "Freestyler-u"

Troje je uhapšeno, među kojima i jedan grčki državljanin, zbog incidenta na splavu "Fristajler" u novogodišnjoj noći kada je taj objekat počeo da tone, saznaje Kurir.

Kako navode mediji, uhapšeni su menadžer, direktor i vlasnik splava, inače državljanin Grčke. Oni se terete za krivično djelo “teško djelo protiv opšte sigurnosti“.

U akciji su učestvovali policija i Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu.

Podsjećanja radi, samo nekoliko minuta posle ponoći, 1. januara “Fristajler“ je počeo da tone. Nastala je panika i metež, a gosti i osoblje splava su uspjeli da se evakuišu.

“Fristajler“ je registrovan za 220 osoba, a na splavu je u novogodišnjoj noći, kako nezvanično saznaje Kurir, bilo minimum 400 ljudi, pretpostavlja se i 500, a možda čak i 600.

Samo pukom srećom nije bilo stradalih.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.