Medojević: Ako budem potpredsjednik Vlade organizovaću regionalnu mrežu za borbu protiv mafije
Nebojša Medojević

“Neophodna efikasnija koordinacija balkanskih službi u borbi protiv mafije – Balkanpol“

Medojević: Ako budem potpredsjednik Vlade organizovaću regionalnu mrežu za borbu protiv mafije

Balkanski narkokarteli su formirani od strane korumpiranih balkanskih političkih struktura. Organizovani kriminal na Balkanu je političkog profila i neophodne su tektonske političke promjene i dolazak na vlast partija koje Balkanska Konfederacija Organizovanog Kriminala ne kontroliše, kazao je predsjednik PzP-a i jedan od lidera Dermokratskog fronta, Nebojša Medojević.

Nakon toga, kako je naveo, potrebno je odmah povezati službe bezbjednosti u jedan efikasan mehanizam saradnje i djelovanja, koji bi u saradnji sa obavještajnim službama zapadnih država i specijalizovanim multilateralnim agencijama kao sto su Interpol, Europol, OLAF, formirao regionalnu mrežu za borbu protiv Balkanske Konfederacine Org Krim.

“Ako ja budem izabran za Potpredsjednika 44. Vlade i koorinatora službi bezbjednosti, iniciraću osnivanje regionalne mreže za borbu protiv mafije i uvezivanje svih resursa država regiona u efikasan mehanizam za borbu protiv kriminala”, poručio je Medojević.

Prema njegovim riječima, ako se balkanska mafija efikasno povezuje u svoju mrežu i djeluje ujedinjeno, ona i službe bezbjednosti i države regiona moraju da djeluju brže i efikasnije i da se povezuju , na svim nivoima u cilju borbe protiv mafije koja ugrožava stabilnost regiona i sprečava integracije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.