DPS Bar: Usvojen rekordni budžet Opštine Bar za 2023. godinu
Demokratska partija socijalista

DPS Bar: Usvojen rekordni budžet Opštine Bar za 2023. godinu

Na današnjoj sjednici Skupštine opštine Bar, uprkos brojnim opstrukcijama opozicije, glasovima vladajuće većine usvojen je budžet Opštine Bar za 2023. godinu čiji su primici utvrđeni na rekordnih 31.650.000,00 eura što predstavlja najveći budžet u posljednjih 12 godina, saopšteno je danas iz Opštinskog odobra Demokratske partije socijalista u tom gradu.

"Usvajanjem ovog budžeta pokazali smo odgovoran odnos prema građanima i potvrdili da su nam unaprjeđenje kvaliteta života u našem gradu i standarda naših građana isključivi prioritet", saopšteno je iz DPS-a.

Poručuju da je ovo ujedno i garancija da će planovi za 2023. godinu imati čvrstu finansijsku podlogu za realizaciju kao i da će kroz navedeno ispuniti i programska obećanja data građanima na nedavno održanim lokalnim izborima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.