Jadranka Ćetković u pokušaju da izbjegne krivičnu odgovornost zbog neovlaštenog snimanja za svjedoka navela čovjeka koji se nije nalazio na licu mjesta nemilog događaja

U laži su kratke noge

Jadranka Ćetković u pokušaju da izbjegne krivičnu odgovornost zbog neovlaštenog snimanja za svjedoka navela čovjeka koji se nije nalazio na licu mjesta nemilog događaja

Jadranka Ćetković u pokušaju da izbjegne krivičnu odgovornost zbog nezakonitog snimanja maloljetne djece, navela je za svjedoka čovjeka koji nije bio na licu mjesta nemilog događaja, i čija izjava se ne slaže s izjavom Ćetković.

Izjave svjedoka su potvrdile da je Jadranka Ćetković u više navrata počinila krivično djelo neovlašteno snimanje maloljetne djece, bez saglasnosti roditelja, i kasnije te snimke pustila u javnost.

Napominjemo, da su se djeca nalazila kod parka, i nisu se ponašala upadljivo, nevaspitano, niti su počinila nikakav prekršaj. Ćetković, inače komšinica ove djece, je sa zlom namjerom pretpostavlja se iz bezobzirne nacionalne i vjerske mržnje, snimala djecu sa namjerom da ih ponizi, omalovaži, i postavi kao predmet sprdnje, jer drugog osnova i razloga nema niti ga vidimo.

Podsjećamo, nedavno se sin Jadranke Ćetković,  u centru Bijelog Polja, vođen mržnjom prema državi Crnoj Gori, peo  na stubove rasvjete u pješačkoj zoni, trgao, kidao, cijepao sa desetak stubova rasvjete, Crnogorse zastave i bacao ih u smeće.

"Jadranka Ćetković tada nije slikala svog sina i izbacivala slike u medije i po internetu, a moju djecu je slikavala, snimala bez da su uradili nesto loše i to je radila upadljivo sa namjerom da isprovocira našu reakciju", kaže za Kodex Daca Z. revoltirana majka maloljetne djece.

Majka maloljetne djece dodaje da Ćetković nije imala nikakvu oznaku PRESS na sebi, niti nas je pitala da li se slažemo s tim da nas snima, što je osnova kulture i novinarske etike.

"Sa Jadrankom Ćetković nikada nismo imali sukob, niti bilo koju nesuglasicu. Zašto je ovo sve ovako neljudski uradila ne znam, ali s obzirom da je poznato po tom da je u više navrata u negativnom kontekstu pisala o Bjelopoljskim Bošnjacima, a i način kako je vaspitala svoje dijete da cijepa Crnogorske zastave i mrzi Crnu Goru, pretpostavljam da je moju djecu omalovažavala i ponižavala iz nacionalne i vjerske mržnje", saopštila je Daca.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.