Uhapšena osoba osumnjičena za izazivanje požara na vozilu zaposlenog u Ministarstvu vanjskih poslova
Ilustracija

Uhapšena osoba osumnjičena za izazivanje požara na vozilu zaposlenog u Ministarstvu vanjskih poslova

Službenici podgoričke policije uhapsili su osumnjičenog za uništenje i oštećenje tuđe stvari koje krivično djelo je, kako se sumnja, počinio na štetu generalnog direktora Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore.

“Sumnja se da je A.M. 18. septembra oko 01.05 časova zajedno sa još jednim ili više za sada nepoznatih izvršilaca, došao ispred zgrade u kojoj živi oštećeni, zapaljivom tečnošću polio njegovo vozilo marke “WV Passat“, te podesnim sredstvom na ovom vozilu izazvao požar koji se proširio na još jedno vozilo koje se nalazilo u blizini“, saopšteno je iz UP-a.

Pripadnici policije su preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti, identifikovali osumnjičenog i uz krivičnu prijavu ga priveli postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.