DPS Glavnog grada: Dok funkcionerima Ure stavljaju lisice na ruke, njihova
Demokratska partija socijalista

DPS Glavnog grada: Dok funkcionerima Ure stavljaju lisice na ruke, njihova "mikro-zelena" partija veže ruke institucijama sistema

Amandmani koje je pisao utamničeni egzekutor Urinog postizbornog programa, Rade Milošević, imaju za cilj da, u stilu njegovog šefa, ponize Crnu Goru i pokažu njihove ekspertske domete u kršenju Ustava, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Glavnom gradu.

"Nefunkcionalnost institucija, koja je rezultat njihovog neznanja i nezapamćene nesposobnosti izvršne vlasti, pokušavaju da premoste još jednim neustavnim zakonom, kojim vrijeđaju zdrav razum", poručili su iz DPS-a.

U jednu od kako navode rijetkih uspješnih i veoma funkcionalnih lokalnih uprava, silu na sramotu, žele da uvedu prinudnu upravu, dok njihovi aktivisti, svake nedjelje nose biračke kutije, kao ratni plijen obezglavljenih institucija, koje ne nude rješenje bestidnom siledžijskom ponašanju.

Isitču da Vlada tj. URA nema vremena da se posveti tim pitanjima, zbog lažnog uništavanja cigareta i stvarnog spaljivanja temelja demokratije u našoj zemlji.

"Civilizacijske vrijednosti, koje zastupamo, impliciraju da ne sporimo izbornu volju. Ona mora biti verifikovana kroz novi sastav lokalnog parlamenta.  Ova situacija ne skraćuje mandat nove uprave, kojoj mandat teče od konstituisanja nove skupštine, ali se, zbog istih vrijednosti, oštro protivimo amandmanima utamničenog Miloševića, kojima žele da riješe pitanje Podgorice, baš kao što su to činili sa cigaretama u Javorku. A politička nezrelost Jakova Milatovića i neutoljena glad za foteljom, kojeg i dan danas plaćamo u znak "zahvalnosti" što nas je svojim umijećem doveo na ivicu bankrota, dokazuju da je nedostajan upravljanja Glavnim gradom", zaključili su iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.