Danas akcija pretrage obale Morače u potrazi za Gardaševićem
Boris Gardašević

Apel za pomoć svim slobodnim građanima

Danas akcija pretrage obale Morače u potrazi za Gardaševićem

Podgorička Služba spašavanja danas će pretraživati Moraču radi pokušaja pronalaženja nestalog Borisa Gardaševića, koji je posljednji put viđen u nedjelju, u Podgorici.

"Molimo sve koji su slobodni da se ujutro u 9 sati okupimo u Podgorici kod Cetinjskog kružnog toka (raskrsnica CT - PG - DG) kako bismo pomogli u pretraživanju obale Morače dok ronioci budu pretraživali riječno korito. Budimo od pomoći roniocima i porodici našeg sugrađanina. Vidimo se u Podgorici", navedeno je u apelu.

Boris Gardašević čiji nestanak je prijavljen prije četiri dana još nije pronađen. 

Posljednji put je viđen 18.12 oko dva sata, kada je krenuo autobusom, prevoznik Elite, iz Cetinja ka Podgorici.

Visok je 194cm, srednje građe, smeđe kose, ima plave oči i nosi naočare. Na sebi je imao teget jaknu, farmerke i teget patike.

Od MUP-a Cetinje porodica je dobila informaciju da mu je telefon, tog istog dana, lociran oko tri sata u Donjoj Gorici.

Ako ga je neko vidio ili zna nešto neka javi na broj 069 401 385 ili najbližoj policijskoj stanici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.