Adžić o hapšenju Miloševića: Zakon je jednak za sve i tačka
Filip Adžić

Adžić o hapšenju Miloševića: Zakon je jednak za sve i tačka

Dok ne sazrimo kao društvo svako neselektivno postupanje će se karakterisati kao slabost, kazao je ministar unutrašnjih poslova u tehničkom mandatu Filip Adžić, aludirajući na hapšenje bivšeg direktora Uprave prihoda i carina i visokog funcionera GP URA Rada Miloševića.

“Dok ne sazrimo kao društvo i ne izgradimo institucije, očišćene od kriminalnog uticaja i lišene korupcije, svako neselektivno postupanje će se karakterisati kao slabost, a zapravo je snaga i ideal kojem težimo. Gradimo snažnu državu. Zakon jednak za sve i tačka”, naveo je Adžić u objavi na Twitteru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.