DPS Šavnik: Pravna država kapitulirala pred silovateljima demokratije iz DF-a i njihovim pomagačima iz Demokrata
Demokratska partija socijalista

DPS Šavnik: Pravna država kapitulirala pred silovateljima demokratije iz DF-a i njihovim pomagačima iz Demokrata

Ponovno onemogućavanje građana sa pravom glasa na lokalnim izborima u Šavniku da slobodno izraze svoju volju i iskoriste svoje Ustavom garantovano biračko pravo, nastavak je siledžijskog odnosa prema demokratiji u Crnoj Gori, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u tom gradu.

Poručili su da su tako i danas članovi biračkih odbora iz redova DF-a, uz svesrdnu podršku i navijanje za destrukciju od strane Demokrata, svojim nasiljem spriječili okončanje izbornog procesa u našoj opštini.

“Još jednom su primitivci nastavkom vršenja djela koja spadaju u grupu krivičnih djela protiv izbornih prava propisanih Krivičnim zakonikom Crne Gore, nastavili ovaj svoj besprizorni cirkus, a time i pokazali da su jači od države te da za njih ne važe pozitivno pravni propisi“, kazali su iz DPS-a.

Ističu da ovog puta, kao što je to slučaj iz nedjelje u nedjelju, svi njihovi napori i brojni pozivi koje kako podsjećaju upućuju policiji i tužilaštvu, bili su uzaludni.

“Saga oko lokalnih izbora u našoj opštini pokazatelj je činjenice da je pravna država Crna Gora kapitulirala pred destrukcijom, primitivizmom i siledžijama demokratije iz DF i njihovim pomagačima iz Demokrata“, zaključili su iz DPs-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.