Dalić pobjedu posvetio Ćiri Blaževiću: Šefe, ovo je za vas

Dalić pobjedu posvetio Ćiri Blaževiću: Šefe, ovo je za vas

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu posvetio je Miroslavu Ćiru Blaževiću, koji je "vatrene" vodio do trećeg mjesta u Francuskoj 1998. godine.

"Ovo je bronza zlatnoga sjaja. Bila je teška utakmica, ovo je medalja za cijeli hrvatski narod, za sve koji navijaju za nas. Pobjedu bih poklonio Ćiri Blaževiću, čovjeku koji je sve ovo započeo.. Šefe, ovo je za vas. Mogu ja osvojiti pet medalja, ali vi ćete uvijek ostati trener svih trenera", kazao je Dalić za HRT.

Kazao je da je njegov tim napravio fantastičan rezultat.

"Momcima svaka čast, trudili su se i igrali na rezultat. Osvojili smo bronzanu medalju u ovakvoj konkuranciji, to je fantastično", rekao je Dalić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.