BOLJE OD PRŽENICA! Nakon ovoga nikada više nećete bacati STARI HLEB (VIDEO)

BOLJE OD PRŽENICA! Nakon ovoga nikada više nećete bacati STARI HLEB (VIDEO)

Stari hleb iz rerne, pa još sa čašom jogurta je idealan za doručak ili užinu. Ipak, u moru recepata, jedan se izdvojio jer je ukusniji i od slavnih prženica. U nastavku donosimo vam recept za ovaj hit doručak.

Potrebno je: stari hleb kriške, jaja, sir mrvljen, mleko, malo ulja

Priprema: Rernu uključiti na 220 stepeni …Stari hleb iseći na kriške. U činiju izdrobiti sir dodati mleko, malo ulja i jaja i sve izjednačiti.

Hleb dobro umočiti u sir sa jedne i druge strane. Pleh obložiti pek papirom pa ređati hleb u malim razmacima jedan od drugog. Peći oko 20 -30 min u zavisnosti od rerne da lepo porumeni. Odličan doručak, užina ili večera uz čašu jogurta ili kiselog mleka…

Izvor: Krstarica

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.