Cikotić: Abazović zaboravlja kad shvati da je razotkriven

"Slično je i onaj 21 milion zaboravio"

Cikotić: Abazović zaboravlja kad shvati da je razotkriven

Kao potpredsjednik Vlade, Dritan Abazović zna ko je predsjednica mladih Socijaldemokratske partije, a kao premijer ne zna ko je državna sekretarka u njegovoj Vladi, kazala je portparolka SDP-a i bivša državna sekretarka u Ministarstvu sporta i mladih Amina Cikotić.

Abazović u emisiji TVCG sinoć nije htio da komentariše izjavu Cikotić, koja je ranije saopštila da je u “julu postojala parlamentarna tropetinska većina za izglasavanje sudija Ustavnog suda, ali da Abazović navodno nije htio taj dogovor”.

"Ne bih da komentarišem, ne znam ni ko je ona”, rekao je Abazović. 

Cikotić je u objavi na Tviteru napisala da Abazović "zaboravlja, kad shvati da je razotkriven".

"Slično je i onaj 21 milion zaboravio. Ovako mu je sve ovo što je rekao večeras. Laž", napisala je ona.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.