Uprava policije: Pregledane 93 škole, dojave bile lažne
Ilustracija

Uprava policije: Pregledane 93 škole, dojave bile lažne

Službenici Uprave policije izvršili su detaljan pregled 93 osnovne i srednje škole, kao i područna odjeljenja u Bijelom Polju, Podgorici, Baru, Budvi i Kotoru.

Naime, iz Uprave policije su kazali da je pregled izvršen u 40 školskih objekata u Bijelom Polju, 41 objekat u Podgorici, zatim njih devet u Kotoru, te dva u Baru i jedan u Budvi.

“Tom prilikom nije pronađeno ništa što bi ukazivalo na sumnju da je u ovim ustanovama podmetnuta eksplozivna naprava kako je to ranije dojavljeno putem mejla, kao što je javnost već upoznata, već možemo saopštiti da su dojave bile lažne“, kazali su iz Uprave policije.

Najavljeno je da će pripadnici policije u narednom periodu, kao i do sada, činiti sve u cilju zaštite bezbjednosti svih građana, sa posebnim senzibilitetom prema djeci.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.