Hrvatska u polufinalu Svjetskog prvenstva!

Hrvatska u polufinalu Svjetskog prvenstva!

Fudbaleri Hrvatske plasirali su se u polufinale Svjetskog prvenstva, pošto su u četvrtfinalu savladali Brazil nakon penala 4:2.

 Poslije 120 minuta igre bilo je 1:1. U penal seriji, Livaković je odbranio šut Rodriga, dok je Markinjoš pogodio stativu.

Sva četiri igrača Hrvatske su bila precizna sa 11 metara.

Protivnik Hrvatske u polufinalu biće bolji iz druge četvrtfinalne utakmice, u kojoj se večeras (20.00) sastaju Holandija i Argentina, dok sjutra igraju Maroko – Portugalija (16.00) i Engleska – Francuska (20.00).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.